Hopp eller hipp

15.03.2017 kl. 09:49
Man ska aldrig ropa hepp innan skuttet över bäcken. Så jag utropar nåt annat, hopp eller hipp. För nu närmar jag mig ett visst slut, en ända. Ut ur den nya printern, som min yngsta dotter installerade igår, gled ark efter ark ut smidigt och taktfast. Det var en glädje att se vad förnyad teknik kan åstadkomma. Den gamla printern med typ 17 år på nacken fick ge sig och gå i pension. Slut på krånglet. Allt blir bättre. Livet är som en dans på tulpanblad. Här har jag nu ett manus i min hand, ett annat manus på kommande, en onsdagsmiddag att servera för barn och barnbarn. Och: imorse fotograferade jag den första snödroppen. Jag glömmer min våldsamma irritation att inte lyckas lura min far på en lunch. Han har utegångsförbud. Men det har inte jag. Sol på er! 
Kommentarer (0)
Skriv siffran 2 med bokstäver:


 

Anna Gullichsen

 

Det här är en skrivbok i vilken jag tänker högt.

I ett grönt hus i utkanten av Helsingfors bor jag på landet i staden. Jag bloggar mest om mitt skrivande, vilket inbegriper ingenting eller det mesta.

 

Bara en sak kan jag lova: inga bilder eller filmklipp.

 

 

anna.gullichsen@gmail.com


Om mig själv:

Tycker om: måndagar, gamla hus, skrangliga stolar, nästan utblommade tulpaner, trasmattor, rosmarin, vårljus, sommarhav, höstlöv, rimfrost, böcker, trädgård, sköna ting, egna barn, andras ungar, stearinljus, god mat, goda historier, champagne, tystnad och fullt ös.

Mina böcker:

Saga Blom

Saga Blom och snöflickan

Saga Blom kollar in våren

Betty är en speciell sorts ko

Hatten från Katalonien

Saga Blom och djungelspöket

Betty i luften

Kategorier

Senaste kommentarer

01.03, 23:54Man blir som tokig av IdalottaSyssa
13.09, 12:28Bordsfläkten av Frida
09.08, 16:33Glad påsk av Live life
25.05, 14:59På sin bak av minna lindeb