Re-start

27.01.2014 kl. 08:42

Tillbaka till den samlande punkten, utifrån vilket det strålar. Det här huset är pulserande, jag reglerar värmen och staplar skrivna ark. Återkommit från resa med kvinnor. Insikt, kärlek, klokskap och starka band. Alla går till sitt, att smälta och begrunda. 

Att få tag i tråden, den är här nånstans,  bland anteckningarna, koden som ska knäckas. Ett helt liv måste levas. Idag lyssnar jag på Lisa Nilsson och låter hennes hesa toner blåsa genom. För att kunna trycka på re-start.

Ve den som lyfter ett varningens finger.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
To get the flow, it's here somewhere, among the notes, the code that you need to crack.
http://essay-editor.net/blog/order-academic-essay-editing-for-your-highest-grade%2012.01.18 kl. 12:29


 

Anna Gullichsen

 

Det här är en skrivbok i vilken jag tänker högt.

I ett grönt hus i utkanten av Helsingfors bor jag på landet i staden. Jag bloggar mest om mitt skrivande, vilket inbegriper ingenting eller det mesta.

 

Bara en sak kan jag lova: inga bilder eller filmklipp.

 

 

anna.gullichsen@gmail.com


Om mig själv:

Tycker om: måndagar, gamla hus, skrangliga stolar, nästan utblommade tulpaner, trasmattor, rosmarin, vårljus, sommarhav, höstlöv, rimfrost, böcker, trädgård, sköna ting, egna barn, andras ungar, stearinljus, god mat, goda historier, champagne, tystnad och fullt ös.

Mina böcker:

Saga Blom

Saga Blom och snöflickan

Saga Blom kollar in våren

Betty är en speciell sorts ko

Hatten från Katalonien

Saga Blom och djungelspöket

Betty i luften

Kategorier

Senaste kommentarer

13.09, 12:28Bordsfläkten av Frida
09.08, 16:33Glad påsk av Live life
25.05, 14:59På sin bak av minna lindeb
10.05, 21:04Mitt liv av Nadja